hei mandag hei bloggen hei folkens

Plutselig ble jeg sånn ukesblogger. Det er ikke det at jeg ikke har tid til å blogge, jeg kan godt sette meg ned å skrive noe innenfor et ledig tidsvindu på si 20 minutter, men hva da?
Jeg bare jobber og styrer og det er sjelden det ramler noe ned i hodet jeg blir nødt å blogge om.

Vi fortsetter å vakle rundt i det juridiske landskapet. Vi skjønner ikke så mye.
For oss er det sånn: Vi har brukt flere hundre tusen på å sette huset i den stand det sto i takstrapporten at det var i. Det er udiskutabelt.
Men i følge motparten, som er jurister, er det også sånn: det at vi hentet inn et dreneringsfirma for å finne ut om fuktprolemene kunne skyldes dreneringen, tyder på at vi var innstilt på å drenere.
Jeg fatter og begriper ikke hva et sånt argument har å gjøre i en diskusjon, men jeg er heller ikke jurist.

Og ellers driver jeg og planlegger og pakker utstillinger. Jeg hadde litt pakkehjelp på atelieret i dag. Jeg er jo vant til å bevege meg sidelengs rundt i rommet, men...det var ikke pakkehjelpen. Det er trangt. Det er mye som tyder på at det kanskje er for trangt.
Og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det.

3 kommentarer:

Åshild sa...

Men selv om dere hadde leid inn et dreneringsfirma for å sjekke fuktproblemet, så hadde dere ikke planlagt å drenere på nytt dersom det faktisk lå drenering dere fra før.

Åshild sa...

Det jeg skrev over var ment som et argument til juristene

frk. Figenschou sa...

Nei, jeg skjønner, men det er bare helt håpløst. Vi synes jo vi har vektige argumenter og at juristene er goddagmannøskeskaft...men det er de som er jurister. De vet hva de gjør.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...