langfredag, langlørdag, langsøndag, langmandag

Til slutt skrev jeg bare en mail og sa, hei, håper det er greit at jeg bare viser fram noen kvitteringer som stemmer overens med postene i søknaden min, supert, høres!

Så får vi se. Forskjellige organisasjoner, forskjellige systemer.

Siden sist har Jendor hatt femårsdag, litt sånn stille feira, men på torsdag har vi invitert de to bestekompisene til utebursdag. Da er det jo ikke så lenge til barnehagene åpner uansett.
Det blir spennende, og sikkert litt utfordrende, å se hvordan vi skal forholde oss til dette framover nå. Jeg er for barenhageåpning av to, nei tre grunner: det er omtrent ikke smitte i kommunen, to tilfeller, begge isolert. Ungene trenger å treffes. Og sist: Jendor sine foreldre har ikke vikarer og er sikkert ikke de eneste som ikke er statsansatte med full lønn gjennom stengningen. Dere skjønner.
Så er jeg helt for en eventuell ny stengning om smittetall og -spredning skulle tilsi det.
Man er jo omternt litt redde for hverandre nå, så full baluba og klemmefest blir det nok ikke bare fordi barnehagene åpner.

Jeg lurer på om jeg, om en tre års tid, kommer til å være irritert på meg selv fordi jeg skrev så lite om denne perioden? Om jeg kommer til å ha lyst å lese tilbake og huske hvordan det opplevdes, hvordan det føltes, hvordan vi taklet det?
Men det skjer jo ingenting. Det er jo akkurat det.

2 kommentarer:

Rødhette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
frk. Figenschou sa...

takk for tips!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...