Ukesplanleggeren blir til mens man går

Nå blir det skikkelig spennende om jeg blir ferdig med dette innlegget før jeg er tom for strøm, for jeg bor sammen med en som demonterer huset før vi drar på ferie, det vil si, drar ut alt av stikkontakter, og når stikkontaktene er innebygget bak et skap i veggen, komplett med nedfelbar luke og alt, og de er i vinkel bak luka, er det ikke bare bare å få plugget dem inn igjen, så nå venter jeg på at den som står for disse helt nødvendige sikkerhetstiltakene skal komme hjem og få kontaktene på plass, for meg blir det ikke som ligger på kne i et hjørne med nesa knødd inn under et skap og lommelykt og føler meg frem og i blinde prøver å få plugget ting i ting jeg ikke ser.

I morgen er det også ferieuke, da skal jeg delta i et møte i et utvalg på teams/zoom/myspace, sette meg inn i habilitetsprinsipper, lage en pdf- til en kurator, få huset blåseisolert (øh- håper dette er kompatibelt med møtevirksomhet?) sende en forsendelse til Riga, motta en fra Oslo, ha toom/zeams/myspacemøte med kurator, og male panelen som snekkeren skal bekle huset vårt med. Dette er jo mer en jeg ofte gjør i en arbeidsuke, men med "ferie" mener jeg at dette må gjøres mens vi samtidig underholder Jendor og skaper en god sommer og tar ham med på diverse fisketurer her og der.

Jeg hadde nær sagt at dette var jo dårlig planlagt, men planlegging er egentlig ikke en del av livet som billedkunstner. Det er veldig mye joda, jada, tusen takk, og så må man prøve å lure det til mens man holder på.

I tillegg til dette skulle jeg gjerne plukket multebær og myrull, og hjulpet mamma med å ta bilder av hytta hennes, jeg må bare se når neste ukes ukeplanlegging ramler ned i hodet på meg, hva jeg får til.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...