Åja der ja

Jeg skal jo stille ut på Nasjonalmuseet til våren. Eller når de åpner. Nå ble jeg plutselig usikker på om jeg overhodet har nevnt det? Saken er at jeg har visst det så lenge selv så når det ble offentliggjort tror jeg at jeg hadde visst det et år. Det var ikke så stort eller nytt lengre, ikke for meg ihvertfall. Det var fint å endelig kunne si høyt, men det var liksom ikke så mye å prate om heller.
Så jeg skrev kanskje aldri om det?
Uansett, blablabla åpningsutstiling blablabla mange med blablabla kuratorbesøk blablabla jegskalværemed.
Og det fine med det er, at når man blir spurt, som man jo ofte blir når man driver med noe pussig på en liten plass i Gokk der alle driver med noe normalt, hva det er man holder på med og om hvor man skal stille ut, så kan jeg si:
Nasjonalmuseet.
Og det har alle hørt om! De synes kanskje ikke det virker så stort, eller nødvendigvis imponerende, kanskje regner de med at alle kunstnere i Norge stiller ut der årlig, men iallefall: Najonalmuseet! det har de hørt om! så da kan de nikke, og jeg slipper å drive å forklare noe om Kunst, og alle er med. 
Det er bra.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...