Brillebæslus

Brillene knakk.
Jeg var hos optiker i dag for jeg har hatt så vondt i hodet hele tiden, og nå har jeg vært hos tre forskjellige optikere det siste året og det begynner å ane meg at dette ikke er en eksakt vitenskap, men jeg skal nå få litt svakrer briller for synet hatt blitt bedre men ikke databriller for det trengs ikke om jeg velger kvalitetsglass. Synet har også blitt verre, på langsyntmåten, men jeg er ikke i progressivland enda.
Og så knakk innfatningen min da de skulle, eh, noe? vet ikke hvorfor de skulle ta ut de gamle brilleglassene for de hadde ingen nye å sette i, men the Stig måtte komme og hente meg for jeg så ikke nok til å komme meg hjem og det tar tre uker til jeg får de nye innfatningene. Som ikke er så fine. Men som var de de hadde, og ettersom de måtte få slipt glass en annen plass måtte jeg bestemme meg for innfatninger NUH om jeg ville ha nye briller om to-tre uker.

Jeg husker da jeg fant de innfatningene jeg har nå, de som ligger til tørk med lynlim på kjøkkenbordet, jeg ble så glad! For for første gang følte jeg meg skikkelig fin med briller på!
Og nå skal jeg begynne å gå med briller som ikke er så fine.
Så nå er jeg litt ulykkelig.
 
Når jeg kommer meg bort fra gokk skal jeg kjøpe fine briller. Om to tre uker skal jeg begynne å gå med stygge briller. Fram til da går jeg i solbriller om ikke lynlimet tar.



Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...