Dagsrapport

Det er kaldt på kontoret, 16,5 grad, og selv om jeg har på ullongs og to ullgensere blir det kaldt å sitte i ro.
Jeg har sagt ifra til husverten, som kanskje har glemt min klagesang, men da jeg sto oppe i trappa med datamaskinen min balanserende på den ene armen for å laste ned noen greier kom han ut av kontoret sitt og fikk øye på meg og der fikk jeg lovnad om varmere kontor OG passordet til internett på huset! For en grei fyr! 
Jeg har vært på nettet til en av avisene her på huset, men de er på loftet og jeg i kjelleren så det har ikke vært sånn super effektivt, selv om det har vært hjelpsomt det og. Men nå! For en endring i arbeidshverdagen! 

Jeg har en utstilling oppe i Stockholm, det har vært litt styr med det, for vanligvis henger jeg mine egne kunstverk, setter sammen og opp på plass, nå måtte kuratorene gjøre det og selv om de i all hovedsak har gjort en bra jobb, en kjempebra jobb, er det ikke som om jeg selv har gjort det, og ett av verkene har ramlet sammen uten at noen på kunsthallen har hatt evnen til å se det, så nå forsøker jeg å komme i en dialog med dem om hvordan vi enten skal få rettet det opp eller hvor fort vi kan ta hele kunstverket ut av utstillingen. Jeg vil ikke at noe som ikke er et kunstverk men en ansamling av materialene verkene består av skal ligge til utstilling, jeg vil ikke at folk skal se det. Jeg er litt stresset og sur. 
Derimot er jeg glad for at jeg er nevnt i dagens kritikk av utstillingen i DN, menne åeh likevel.
 
Jeg er heller ikke inne i en kjempeproduktiv periode, ettersom jeg ikke jobber mot noen ny utstilling. Noen ganger er det helt supert, det er ingenting som presser eller drar, man står helt fritt, men det kan også være litt vanskelig å gå på verkstedet og bare Hva skal jeg finne på i dag da....
Jeg holder på med endel myrull på ark, men må holde litt igjen, dels fordi jeg ikke kan bruke papir for tusenvis av kroner i uka når jeg ikke har noen retning, dels fordi når det er slutt på myrullen er det slutt, den er avblomstret og under sneen. 
Jeg burde kanskje tegne litt...det tar lengre tid og er på billigere ark.
Eller oppdatere hjemmesiden nå som jeg har så effektivt nett. Jeg burde gjort om hele den fjaderns sulamitten, men jeg vet ikke helt hvordan, jeg er ikke så god på de greiene der og når det ikke blir som jeg vil gir jeg litt opp. Men det er absolutt et prosjekt jeg kunne brukt pausetiden på.

Ok. Da blir det det.
Over og ut,


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...