ha LOOOOOO

 Jeg har jo solgt noen verk.

Nå har jeg holdt på med en forsendelse siden Metusalem gikk i ungdomsklubben, og nå, kanskje, kan det være den går avgårde.
Både jeg og konservatoren på museet som har kjøpt verket har forsøkt å komme i kontakt med NorLines, som er det lokale fraktselskapet, og ja, det fins andre, men jeg liker nå NorLines jeg da. Det er ikke gjensidig. Etter å ha ringt og mailet i ukesvis, månedsvis for konservatorens del, og vi delvis hadde bestemt oss for å bruke Samiska Posten istedet, bestemte jeg meg for å spørre dem på facebooksiden deres hvorfor det var så vanskelig å komme i kontakt? De er ganske aktive der så hadde de ikke svart der heller måtte jeg satt meg i bilen og kjørt ned på havna og sjekket om de lå døde under pultene sine alle som én. 
Men der svarte de. "Hva prater du om? Vi snakket jo akkurat på telefonen! Du ringte Schenkertelefonen om en leveranse vi skal levere på Malmklang!"
Ja. De gjorde jeg faktisk. Jeg ringte Schenker. På et telefonnummer jeg hadde fått på sms fordi det var kommet en rull fotopapir. Jeg ante faktisk ikke at man kunne orge frakt til Tromsø via NorLines på det nummeret. 
Nå vet jeg det. Og godt er det for man må også vite at om man skal komme i kontakt med Schenker Kirkenes så må man google "Scenker".

Som en kompis sa, du må tenke uttafor boksen Silje!

Men så gikk det ikke så lang tid og så fikk jeg mail. Fra the Real NorLines. Både min og konservatorens mailer hadde havnet i spamfilteret. Og telefonene deres virket visst ikke. De trodde det var ordnet men kanskje ikke, da. Jeg vet ikke, jeg ville syntes det var veldig vanskelig å drive en bedrift sånn, men det funker fint for dem. Det bare funker dårlig for meg at det funker så fint for dem. 
Men sånn er det nok å være en bitteliten bedrfift. Man er ikke akkurat noen sin viktigste kunde. 
Og det er greit. Om nå bare pakken går 1130 i dag som avtalt er jeg glad og fornøyd igjen og kommer til å gi meg ikast med akkurat det samme neste gang. Og nå vet jeg at jeg må google Scenker for å få rett nummer til NorLines.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...