Lyden av jernmalm

Nå sitter jeg på kontoret for jeg skulle egentlig hatt en zoomings, men noen fikk migrene og det ble utsatt. 

Jeg har ganske mange prosjekter på gang. Jeg har begynt å si ja til endel ting som er utenfor komfortsonen, hva nå enn det skal være godt for, og kjenner at jeg skal jobbe litt med å komme meg inn i komfortsonen igjen. Men først skal jeg bare gjøre noen greier.

Det som helt klart er i komfortsonen er det jeg driver med nå, som er å lage en utstilling på det gamle kulturhuset, som brant i....2005? Malmklang. Jeg har liksom mer eller mindre vokst opp der og jeg har jobbet der og, den gangen jeg var ung og vilsen og ville jobbe med teater. Da jeg sto utfor sidedøra med nøklene i hendene igjen og nok en gang åpna døra, tenkte jeg litt på hvor langt jeg har kommet siden den gang. Og så flyttet jeg inn alle pinnene mine og nå bygger jeg kunst. Jeg låner bare, så jeg kunne i utgangspunktet bare være der ti uker, men nå har jeg fått lov å være der litt lengre. Uansett prøver jeg å presse ett års produksjon inn i en veldig liten tidsramme, for vet dere, jeg TRENGER så stor plass og det har jeg ikke til vanlig og det kommer jeg nok aldri til å få heller, for til tross for at store deler av Kirkenes står tomt, så er det umulig å få leid seg en plass til en vettig penge, men NÅ! Gratis og greier og veldig, veldig tidsbegrenset. 
Folk som kommer innom sier det lukter brann enda, jeg har jo ikke særlig luktesans så jeg merker ikke noe til det, men visstnok lukter jeg også bål og pinnene og. Så da blir det min nye signatur. Kunst som lukter ildebrann.

Jeg driver og maler noen bakvegger som skal settes opp, for det er så rotete bakgrunn for fotografering. Så er det jo det med maling da, at den skal jo tørke. Og da passet det så perfekt med det der zoommøtet for Prosjekter Utenfor Komfortsonen, men jeg kanskje heller skal gå tilbake og lage litt kunst.
Klarer jeg få ute fire gode verk på denne perioden er det hæla i taket!

Ingen kommentarer:

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...