frakt&forsendelse

Neimen jamen neimen.
Jeg sitter hjemme og venter på at transportselskapet skal dukke opp og ta med seg pinnene. Underlig at en stabel pinner i hagen blir sånt et stressmoment for meg. 
Veldig stor stabel da. 
Men det ska bli deilig når den har dratt, da er det ikke så mye som er mitt ansvar å få andre til å gjøre mer, da må jeg liksom bare møte opp og lage kunst som neste steg. På et senere tidspunkt. Det er kanskje også litt stress men da står alt på meg. Jeg blir mest stressa av å ha andre mennesker involvert. Man vet aldri hva de kan finne på. 

Visningsstedet vet at forsendelsen går i dag. De lurte på om den kom fram i dag eller i morgen.
Hallo, sa jeg, den sendes med båt til Trondhjem og der lastes den om og så kjøres den med bil og det tar vel en ukes tid bare det.
Visningssteder i hovedstaden har åpenbart godt av å jobbe med kunstnere i gokk. De burde åpenbart gjøre mer av det. Åpenbart.

Men enkelte kunstnere, som sendte sin kunst i IKEABAG til et annet visningssted, det vil si, til selveste Nasjonalmuseet, burde kanskje gjøre litt for å heve inntrykket av profesjonalitet blant kunstnere i Gokk. Takk til DHL FineArt som ikke lo av ikeabagen min. Bare bemerket at det var første gang. 

Nå skal jeg ta tak i endel sånne ting som jeg har våknet om natten av at jeg kommer på at jeg ikke har kommet på før. Det passer bra mens man venter på pinnelastegjengen.
 
 
 
 

 Et foto som illustrerer nivået på profesjonalitet blant kunstere i vår nordligste landsdel.


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...