Ut å fart!

Rett før pandemien gikk i gang, kjøpte jeg ny koffert, og en hendig liten reisedatamaskin, og en litt for fancy årsplanlegger som jeg hadde ønsket meg lenge men tenkt at jeg ikke trengte før jeg plutselig slo til likevel. 
Hoi hoi. 
Årsplanleggeren er kastet etter helt minimal bruk, men nå, NÅ dere! skal kofferten fylles og reisedatamasinen puttes i ryggsekken og jeg skal reise til Oslobyen og henge kunst under et glasstak. 
Jeg kjenner litt at jeg ikke helt vet hvordan man gjør det. Lengre. Jeg har en følelse av at jeg kommer til å komme på det med kunsten altså, men hvordan reiser man? Jeg fikk en mail fra SAS om at når jeg hadde lastet opp mine reisedokumnter og fått dem elektronisk godkjent var jeg good to go. Hæ? Elektronisk godkjent? Hæ? Er dette nytt? Laste opp? Er dette gammelt? Hvordan gjør man det?
Hva må man ha med? Når må man møte opp? Jeg har ingen rutiner lengre.

Jeg er ganske fornøyd og kanskje litt lettet over at jeg har kommet på at jeg må pakke arbeidshansker. Ett par. Tar man med to roter man bort begge, har man bare ett passer man veldig godt på dem og er berget. Pengbok er kanskje viktigst for det kan løse mange forglemmelser, men det er ikke så lett å få tak i arbeidshansker i min størrelse uansett, faktisk på grensen til ganske vanskelig.
Arbeidssko. Arbeidsklær. Kofte. Med tilbehør. Til åpningen altså. Arbeidsklær til arbeidet.
Eh, flybillett (elektronisk oppladet og godkjent) og mobil og diverse ladere? Nøklene til der jeg skal bo!
Jeg kom på at jeg må jo vaske klær så jeg kan ha på meg rent&pent, men så er det jo det om det tørker da, siden vi ikke har varme i huset. Det blir spennende. Hvis ikke må jeg gå i våte klær i tre uker. For de kommer jo ikke til å tørke i Oslo. Det skjønner alle.
Jeg føler meg helt vaklevoren i dette.
Men jeg gleder meg altså. Veldig. Minus det å forlate mann og barn i et iskaldt hus. Og det er nå uansett noe med det å forlate et delvis velfungerende team og overlate til den andre å ta ALT i tre uker. 
Jeg skal se an arbeidsmengden og så kommer jeg muligens hjem en tur der på midten. Jeg har ordnet med billetter i så fall, faktisk. 

I all kommunikasjon med SAS sier de munnbind, husk munnbind, alle må ha munnbind, men jeg mener da at det var slutt på det forrige mandag? Det blir jo spennende. 
Nå må jeg pakke. Det kan bli nervepirrende.
Arbeidshansker. 
Muligens burde det være flere ting på listen.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...