Pinner

I dag har jeg buntet og plastet inn 524 pinner. Jeg er helt lemster. Og så venter jeg på svar fra fraktselskapet om hva de vil ha for å frakte herligheten Oslossa. De pleier å ignorere meg, men nå har jeg lært meg at løsningen på det er å mase. 

Og så har jeg akkodert litt med visningsstedet, det ble mye, MYE dyrere enn først antatt å få til et ok oppheng i taket der. Vi løser det vel. Jeg er faktisk litt spent på hvordan det blir. For nå blir det som det blir. Og så må jeg følge dem opp på pinneinnsamling, det er meningen de skal matche mine 520. 
 
Og så har jeg sydd oterkostyme og pterodaktylkostyme til mitt ikke overvettes takknemlige barn, men det er artig å sy noe som ikke er ei kofte (FOR DET GÅR SÅ MYE FORTERE) så det har vært fint. Og så vil han gå i oterjumperen på skolen og bare være oter hele tiden og det gjør meg glad. Vi har justert litt på pterodaktylkostymet for pterodaktylen hadde problemer med å få vingene inn i kjeledressen.

Og så kom jeg på den ene tingen jeg hadde glemt da jeg skrev stresslisten, og det er en begravelse. For det første er det en begravelse jeg overhodet ikke har lyst å gå i, jeg vil ikke gå i en eneste begravelse mer og heller ikke i denne (og hvor mange mennesker som har dødd av hjernesvulst er det egentlig naturlig å kjenne?) og for det andre blir nå arbeidsuken på to dager (for minus Jendor sin høstferie og minus Jorunn sin begravelse) og det var litt mindre enn planlagt men i det minste er man i live. I det minste skal man ikke arrangere begravelse. Så da er det bare å være litt effektiv og klarhjernet i morgen sånn at det som ikke ble gjort denne uken ikke forvinner i glemselens tåke når neste uke tar over. I morgen kveld skal jeg nok være samisk kofteutlåningssentral til andre som skal i samme begravelse på fredag. 
 
 
Pinner, buntet, innplastet og stablet. Og fotografert. Nå også lagt under presenning i påvente av storm.

 
Og så blir det vel helg.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...