Men nå da! Frakt og forsendelse!

Da gikk den! Rart at jeg nå føler det som om jobben er ferdig. Det er den jo ikke. 

OG jeg har sendt en stipendsøknad. Nå skal jeg sende ut en faktura eller to hit og dit. Og hjelpe en kompis med hans stipendsøknad. Og lete etter naturfaget tau på internett. Og, siden jeg sitter hjemme, veve litt. 
Problemet med å drive med sånne nisjeaktiviteter som, for det første, duodji, og det andre, hovlevev på grindvev, rødlistet variant, er at man har ikke det der helt store internettfellesskapet. Og overhodet ikke et fysisk fellesskap. Jeg vet EN til som kan denne teknikken (rødlistet, ikke sant) og hun bor i Karasjok. Eh, og er ikke på facebook. Det der håndtverksfellesskapet savner jeg litt. 
 
Siden jeg uansett ikke har tenkt å holde meg til overskriften, ser det ut til: Jeg har tatt opp georginen. Knollene altså, nå skal den ligge i kjelleren og så skal jeg forkultivere fra sånn ca mars. Jeg har aldri prøvd det før. Og...kommunen har en hel masse georginer...i blomsterkasser rundt omkring. Og de tar jo ikke akkurat inn knollene, de kaster bare alt og kjøper nytt neste år. Jeg har så veldig, veldig lyst og redde de der knollene. Men det betyr jo å bryte opp georginer fra kommunale blomsterbed og det føles vel ikke helt innafor. Etter mørkets frembrudd, kanskje? 

Kanskje.

I den evigvarende sagaen Huset, kan jeg nå melde at vi har et vedvarende problem med fyringsanlegget, som hver kveld skrur seg på ca 90 grader. Det er veldig rart. Vi har gammeldagse radiatorer på el-kasett.  
Det er veldig vanskelig å bli klok på radiatorer. Det er så mange steder det kan være en feil, vi vet jo ikke engang om vi skal tilkalle elektriker eller rørlegger. Man kan lufte og justere trykk og sjekke shunt-ventilen og reparere pumpa og stille termostat både på radiator og anlegg og springe rundt som en annen forvirret humle. 
Jeg føler at fellesskapet for oss som driver med radiatorstreving heller ikke er så stort. Min forhenværende stesøster har sendt meg en bunke med Bonytt fra 70tallet der folk har mye problemer med radiatorene sine. Jeg har ikke funnet noe om vårt spesifikk problem (ca alt) enda. 

Og så har jeg brettet sammen en enorm presenning. I sterk vind. Alene. Mens noen andre sto på kjøkkenet med kaffe og så på og sa sånne ting som "nu blås det en søppelsekk avgårde bak dæ der!"
Takk til den.


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...