Bergen!

Nå føles det som der er hundre millioner år siden jeg har blogget men det er jo faktisk bare fire dager. 
Siden sist har jeg både forlatt Kirkenes og ankommet Bergen, og å komme til Bergen var som sist, veldig fint, veldig rart, tenk at alt bare ligger her og er som før og tenk at jeg ikke har tenkt på denne byen på tolv år, jeg som bodde her så lenge. Og her ligger den og er så fin og bergensk og full av rhodedendron og brostein og ting jeg kjenner igjen i hele hjertet mitt OG JEG HAR IKEK TENKT Å FLYTTE HIT IGJEN fordet. 
Det har vært helt hinsides travelt, jeg skal jo ha opp en kustutstilling og vanligvis bruker jeg jo månedsvis på det, men nå skal jeg stunte den på ca en uke, og til min bekymring ser det ut til at det går, for om jeg klarer det på en uke, hva er det da jeg bruker all den andre tiden til, hæ?
Og travelheten er en grunn til at jeg ikke har blogget (eller spist middag med Arne eller tatt en øl med Terje) men en annen grunn er at det viste seg at de ikke har internett i Bergen. Iallefall var det det de sa i resepsjonen på hotellet da jeg gjorde dem klar over denne mangelen på nødvendigheter etter innsjekk.  
Og jeg vet at det ikke er helt sant for jeg har a) bodd her før og b) det var internett på visiningsstedet, men i dag var det ikke mindre enn tre biler fra internettselskap, med blinklys på taket og greier utfor hotellet, og nå er det internett. I Bergen.

Min beste vann fra Stockhom er også her og skal stille ut, og da jeg fortalte det til søstra mi sa hun, åh, hun der....Cornelia? Og jeg svarte Nei du mener Emilia, ja hun er også mi beste venn, dette er Conny. Og søstra mi sa Åh! Han som blei stjælt! og jeg måtte si, nei, det er OGSÅ min beste venn, det er Steffan (for han blei stjålet av en gal dame på Åhlens da han var baby og lå i barnevogn) og søstra mi sa Du e nu raus, og jeg tror faktisk at alle mine venner egentlig er mine beste venner. 

I morgen skal jeg prøve å ikke jobbe så masse, for jeg trenger litt avstand til kunsten min, er det bra, er det dårlig, aner ikke, det går så fort (aha. er det kanskje det jeg bruker alle de der månedsvisene på) og så er det visning på mandag og det er spådd lite folk for kunstesesongen er visstnok på hell men min BESTE venn fra Stockholm kommer nok til å være der så da blir det jo bra. 


Sånn. Nå blir det internett i Bergen igjen.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...