Nå skal jeg ta meg til etteretning

Nå sitter jeg på det gamle kontoret og er litt misfornøyd. 
De siste gangene jeg har vært her har jeg vært nødt å gå hjem igjen fordi det har vært folk og jobbet med bråketing i gangen og det har vært for mye bråk og støv, eller tilogmed folk inne på kontoret, men det har likevel vært full husleie.  
Nå er det mulig å jobbe her, men å ha 2,5 kilometer mellom rommene på atelieret er faktisk fryktelig tungvint. Jeg lurer på om jeg burde flyttet dette atelieret hjem, for the Stig har flyttet ut (arbeidsmesig! han har også atelier på det gamle sykehuset nå!) så nå er det en kjellerstue ledig, men den er i knappeste laget og jeg oooooorker ikke tanken på enda en flytt. Og ikke har jeg tid heller, så det er egentlig så greit med det. Det er med andre ord ikke noe vits å ta noe avgjørelse før jeg har tid. Men om jeg ikke har tid før vinteren kommer er det litt et problem, ettersom vi ikke har vinterdekk til tilhengeren...
Det er for mange ting som kompliserer livet mitt. Det burde vært enklere.
Det vil si det er vel kanskje bare akkurat denne tingen som kompliserer livet mitt.
Og at jeg har for mye å gjøre men det ordner seg jo. 

Jeg trodde jeg skulle finne voksenkameraet og laderen til den andre datamaskinen her, men her er det ikke, så da må jo de være....i....en veske en plass? Sammen? Som eeeeeeer.....?
Jesus gud. 
På det andre atelieret er de ikke. Kanskje i regnryggsekken! Må sjekke.

Jeg trenger dette atelieret til når jeg skal tegne og trykke. Det har jeg ikke tenkt å gjøre på en stund. Jeg får bare fortsette å innse at jeg hadde et helt akutt problem som jeg løste, at jeg ikke har tid til å drive med mer løsninger nå, og så ta tak i det når det er mulig. Og gi meg selv litt fri fra meg selv i mellomtiden. 
Så hysjpåseg.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...