Fremdrift på stedet hvil

Nå er jeg tilbake på atelier nr 1, det er enormt rotete her, på grunn av alt som ble flyttet og nedstøvet da de la inn ventilasjon, men jeg kjenner at det er nå litt deilig å være inne i byen og ha utsikt mot verden, og ikke der ute på øya med utsikt mot et atrium og andres bakhoder i deres kontorer. Så jeg vil jo ikke si det opp egentlig, men jeg har ikke råd å ha et atelier bare fordi det er nært Joker. Åzånn.
Men jeg har heller ikke tid til å si det opp akkurat nå, og nå kommer snøen, og sommerdekkene er rusta fast i tilhengeren.
 
Så det er ikke noe løsning på noe, men nå sitter jeg iallefall her og har høstferie, det vil si, jeg skriver søknader og har aller nådigst fått en dag fri fra høstferien fra familien for å få det gjort ("Seriøst?") og jeg prøver å få det til å gå strålende, men foreløpig har jeg bare fått sendt inn en søknad, til samene, og det var med feil CV og der fremstiller jeg meg (pga årstallsblindhet) som om jeg allerede har stipend, og da får man ikke noe, så nå har jeg sendt dem en mail og spurt om jeg får trekke deretter endre deretter sende på nytt. Så er det en til, til de andre samene, men den skal sendes over post og da må hvert vedlegg printes og det vet jeg ikke om jeg får tid til så de går kanskje ut i år da. 

Og så er det de norske stipendene, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre med dem men jeg vil si jeg i det minste er i stadiet "godt i gang" og så er det bare å finne tid til å avslutte igangsettelsen, når nå det blir.
Det er travelt og det blir rotete i hodet og i tillegg til å sende søknader med vedlegg som framstiller meg selv som veldig lite trengende, har jeg forsøkt å få et visningssted til å bestille flybilletter til meg på gitte datoer uten å noen steder oppgi datoer. 

Jeg driver og rydder litt på atelieret samtidig, de skjøre store tingene, for jeg skal låne deler av det ut til en kunstner i nød, obs, låne, ikke leie, for man skal hjelpe sine kunstnervenner i nød, så nå får nå Dima jobbe her en stund da og så har jeg litt mindre dårlig samvittighet for stedet selv om det egentlig ikke løser noe som helst. 

Og i morgen drar jeg på høstferie med familien og da er det arbeidsforbud.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...