Her, nå, ok

Nå er jeg tilbake på atelieret og for første gang siden jeg flyttet inn her, er jeg her uten overhengende timeplan+oppgave. Det har gått veldig i ett med deadlines og forsendelser og oppgaver og lite tid til å bare drive med mitt. Det har vært så mye jobb at jeg ikke har hatt tid til å jobbe.

I dag stuller jeg bare rundt. Jeg har sett litt på ting. Flyttet litt på ting. Laget en kopp kaffe som ble veldig svak. Vært ganske trøtt (etter spysjuka, men det virker som de andre har klart seg TAKKGUD for han på syv sikter så dårlig) og vært litt sånn deilig planløs. Jeg og the Stig tok en tur oppover i etasjene for å lete etter et trillebord. Det er en veldig fin ting med å være her. Det er et svært gammelt sykehus med diverse greier etterlatt, fra ringpermer til mikroskop til operasjonsbord til oppvaskbørster, så er det noe man trenger så er det ofte mulig å finne det. Det blir en slags skattejakt. Nå er jo skattene etter noen måneders vandring i gangene ganske godt kartlagt, men plutselig er det nye ting som er skatter.
Og så er jo alt avklart og vi FÅR LOV, men det kjennes likevel litt hemmelig og ulovlig og vi lister oss rundt. For det blir så mye artigere da. Eller egentlig fordi det er et svært tomt bygg som ser litt sånn postapokalyptisk ut og da blir man stille og forsiktig pr automatikk. Særlig når dørene har en tendens til å gå i smekk bak deg.
Vi fant trillebord og et brett til å ha over kokeplater og plasthansker og en tekanne jeg ombestemte meg på. 

Så vet jeg jo at jeg burde komme igang med litt almenn kunstproduksjon, men man skal ikke undervurdere viktigheten av å ligge brakk. Så det trenger ikke være i dag. 


 


Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...