Luleje

Og nå sitter jeg i Luleå og tror egentlig jeg skal være en plass om ca seks minutter men jeg vet ikke hvordan. 

Flyturene gikk greit, det var faktisk skikkelig rart å se Arlanda igjen, tenk at jeg har bodd der, om ikke akkurat på Arlanda da så iallefall en plass som gjorde at jeg var veldig mye på Arlanda, men nå var det å nå flyet til Luleå, jeg hadde presisert at jeg ville ha bilett med lang ventetid på Arlanda men det var blitt borte i kommunikasjonen, men jeg rakk det. Ganske sulten rakk jeg det for nå var det lenge siden jeg hadde spist. Og vel framme i Luleå hadde jeg fått beskjed om å ta buss, ikke taxi, men så viste det seg at det var en time til bussen gikk, og taxi måtte man ha forhåndsbestilt, og da hadde jeg skikkelig ikke spist. Og så var det bare en halvtime til bussen gikk, for jeg skulle visst ta en annen buss, men det er egentlig også lenge, og jeg visste ikke hva stoppen het for selv om jeg hadde fått beskjed om å ta buss var det ingen som hadde sagt hvor jeg skulle gå av, og det er jo esensiell informasjon, men bussjåføren hjalp meg, og nå var jeg skikkelig sulten, og da jeg kom fram til hotellet var det ubemannet og jeg måtte gå til et annet hotell og jeg trasket rundt i Luleå midt på natten i timesvis med rullekoffert med småspiker og var skikkelig sulten.
Ok, kanskje ikke akkurat i timesvis. Og klokka var vel bare ni. Men jeg var skikkelig sulten. Og så fant jeg hotell med resepsjon og måtte traske tilbake i timesvis midt på natten (noen minutter, ni på kvelden) og rommet var ikke veldig rent og jeg er plassert rett ved ytterdøra så hver gang noen går inn eller ut, og det har folk behov for å gjøre HELE TIDEN natten igjennom, sier det beBOOOOOOOM inne hos meg og jeg våkner. Og jeg har vindu ved inngangspartiet og selv om jeg har gardiner så ingen ser inn og lukket vindu står det folk ca 100 cm fra hodet mitt og røyker og prater og det er liksom ikke så beroligende. 

Og jeg hadde følt meg så lur, der på Gardermoen, for jeg kjøpte en flaske vin og tenkte den blir bra å ha på hotellrommet. Mmmm hotell! Men på hotellrommet var glasset på badet så skittent. Og jeg fikk meg ikke til å drikke av flaska. Men! Jeg hadde jo med en kopp fra selveste Ivalo som jeg skulle gi til min niese Unni Vers Unni Bærsj! 
Jeg drakk vin av den. 
Nå må foreldrene vaske gaven før den kan overberæres til baby. 

Nå er det ca seks minutter siden jeg skulle vært en plass men jeg vet ikke hvor. Jeg håper noen får det for seg å ta kontakt og at jeg ikke må ta enda en buss jeg ikke vet hvor går fra, hva heter eller hvor jeg skal av for det er ikke mitt komfortområde. 
Men i det minste er jeg ikke skikkelig sulten for det var ganske ok frokost på hotellet.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...