Fremgang

Jeg er fortsatt syk, men i morgen er det ganske sikkert jobb for i dag har jeg kommet greit gjennom mailkurven, hvilket var uoverkommelig i går, og hatt en av de skjermmøtene som kunne vært en mail.

I går fant jeg ingenting å kaste men det var mest fordi jeg ikke orket å traske rundt og tenke samtidig. I dag skulle jeg kaste en pappboks fra kina som jeg egentlig synes er litt artig, men så var det noe inni, og det var alle de gamle smokkene til Jendor, som jeg ikke klarte å kaste med engang for teeeenk at den fasen er over og han har blitt så stor, men nå bare kastet jeg dem. Eh, og beholdt boksen. Jaja. 

Jeg har også klart å si nei til et oppdrag som var helt greit betalt og som jeg hadde ca 50% lyst på, men nå har jeg liksom ryddet det bort fra kalenderen og det er nok bra. Kanskje jeg angrer, for det involverte å reise herifra når vinteren er som mørkest, men nei. Nå vil jeg være på atelieret. Uten avbrudd.




Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...