Startet ikke med spriten i dag

Og det funket jo som smøret på grøten. Eller hva man skal si. Kom ikke på et eneste uttrykk. Nå funket ikke kunsten så bra heller, det ble ikke helt som jeg ville, men det er ikke spritdunsten sin skyld for den var ikke der. Man får bare jobbe på. 
Men det var kaldt. Der på jobb. Jeg måtte finne frem både varmeovn og ullteppe og lue. 
Jeg snakket også med en selger fra TalkMore. Han brukte fjorten minutter, eller var det tretten og et halvt, på å komme med et konkret pristilbud. Jeg lot ham prate mens jeg tegnet linjer. 
Så gikk jeg hjem. Nå er det fredag, etter en av verdens korteste arbeidsuker.

Just det ja. Jeg jobber jo egentlig firedagers arbeidsuke. (-etter å ha lest litt om endel undersøkelser som viser at det er like effektivt som femdagers for endel yrkesgrupper.) Hvor lenge har jeg gjort det da? Siden jul? Det er på tide å evaluere.
Her kommer en evaluering. 
For det første vet jeg ikke engang hvor lenge prosjektet har pågått, og det er en klar svakhet i enhver evaluering, men det er en stund. Det er litt vanskelig å si hvordan det går. Ofte glemmer jeg det bare. Og jobber hele uken. Og så funker det ikke så bra når man er så mye syk. Når man har vært syk i halvannen uke får man seg liksom ikke til å ta fri en dag til, selv om det jo egentlig ikke skulle hatt noe å si på effektiviteten. Og man må være effektiv når man kommer tilbake, for det er jo ofte mye som brenner. Jeg stoler kanskje ikke nok på forskningen til å følge den når det virkelig gjelder.
Det burde jeg. Hvis jeg følte at jeg skulle hatt noe å si her.
For det tredje eller hvor langt jeg nå har kommet, ender jeg ofte med å arbeide når jeg tar fri. Da passer det liksom så godt å svare på den der mailen. Hente de der pinnene. Plukke myrullen. Også videre. 
Foreløpg konklusjon: gjennomføringsevnen har vært for dårlig til å kunne si noe om prosjektet i seg.
 
Kastet i dag: en hel POSE enkeltsokker sortert ut av to sokkeskuffer. 
OG jeg har gjort klar en pose med klær til Fretex. Den tredje. Ligger på skjema.
 

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...