Åhåhååå hååå her kastes det ja.

Ok, så, jeg prøvde først å kaste fire sånne metallbokser som Libresse dreiv å tapet fast i bindpakker for noen år siden, som et reklamestund, se her, værsågod, en fin liten boks å bære bindet ditt rundt i. Aner ikke hvorfor ikke det ble et fast asessoar. Så utrolig nyttig. 
Men så innså jeg at de skulle vel resirukleres, og vi har nettopp vært med glass og metall og har ikke etablert en ny stasjon for metallemballasjer, og så innså jeg at vel, jeg synes det er idiotisk men det kan jo være noen andre vil ha en sånn liten metallboks, så jeg la dem i fretexposen. Så det er vel mer ut-av-huset enn kasting, men det har jeg jo blitt enig med meg selv for lenge siden at det er lov. 
Og hovedsaken i går, selveste KASTINGEN, var at vi fikk Jendor sitt papphus ut av rommet hans. Han har vært veldig i mot å kaste det lenge, for som han sier, han har jo brukt så mye tid på det, og det er sant at han har tegnet og laget papirmøbler og holdt på, men han leker ikke med det. Det har han ikke gjort på flere år. Og han trenger en hylle til å ha ting i. Så endelig fikk vi kastet emballasjen til kjøkkenvifta. Og i samme slengen, mens vi holdt på oppe og gjorde ting bedre, fikk the Stig ånden over seg og ryddet vekk en dresspose som har ligget i bokhylla i sikkert over et år, og la den på plass i den kofferten den skal ligge i, som sto i et skap to meter unna. Jeg har i veldig lang tid ikke sagt noe om den dressposen. I bokhylla. 
Nå har det jo blitt påpekt av husholdningen at jeg må kaste mine egne ting, og jeg vil da referere til fire metallbokser over, men jeg synes absolutt at fjerning av papphus med medhørende tusen vedkubber av papp og lignende , viser at dette er et strålende prosjekt som brer om seg i husholdningen. En av bremsene her har vært at enkelte ikke synes at den hylla vi hadde stående tom i garasjen var best egnet på et barnerom, og hadde tusen andre forslag, men også ca null gjennomføringsevne på å få disse hyllene i hus og prosjektet i gang, så da bestemte jeg at, greit, sikkert mye bedre hyller alt det du foreslår, og nå bruker vi kjellerhylla til du kommer med disse hyllene.
Og da ble det sånn for herregud hvor lenge skal man vente. 

Ellers da: veldig vondt i hodet i dag, sannsynligvis på grunn av de nye brillene (som jeg ikke har på nå.) Merker at når jeg har brukt dem en stund klarer jeg ikke lengre fokusere, jeg blir for sliten. Kanskje ikke veldig bra. 
Jobber videre med trykk på atelieret, kanskje heller ikke veldig bra, men er i ..fremdrift. Drift, iallefall. 
Og så kan alle få lov å gjette på om det dukket opp en snekker som avtalt i går.


Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...