Upsennende? Herregud

Jeg mente uspennende. Det var en uspennende lørdag. Den ble tilogmed mindre spennende for jeg skulle på puben men de jeg skulle med ble syke. 

I dag har jeg vært på blåbærtur med generasjonen over og generasjonen under og det kan jo være greit å ikke ha vært på rangel dagen før da. Det er ikke veldig mye blåbær i år men det er da noe. Nok til blåbærfingre.

I dag har vi solgt tre lekebiler, jeg regner det sånn halvveis med i kastingen selv om det ikke er mine ting, det er i det minste jeg som har igangssatt det og står for gjennomføringen, og i den forbindelse har jeg også fått en hel pose med gamle boxershortser for 2-5åringer ut av huset. Det var en kompis som kjøpte to av lekebilene og da kan men tilby gamle truser. De er jo tross alt hele og pene og til barn. For galt å kaste. For galt å selge. Helt på styr å selge.

Dette ble også et totalt upsenndne innlegg, snart handler alt bare om kasting og kvitting. Det er vel tilogmed mindre spennende enn å lese om andres slanking. Men et supennende liv er et trygt liv så jeg klager ikke.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...