Farende fant

Jeg er på hjemvei.
Jeg er litt trøtt og sliten og lei av å bo på hotell, så det å være på en flyplass istedet er jo noe helt annet. Heldigvis er det sommersesong så vi raklefolket med vanlig eurobonussølvkort får også slippe inn i loungen. Det vil si, hvis man nå hadde husket å registrere reisen på sølvkortet istedetfor på det gamle nummeret som ligger inne på profilen på Sas sine nettsider. For det skjer jo ikke automatisk.
Men det løser seg. Man må bare stå litt i kø, få hjelp, bli kastet ut av køen av en vip-er med gullkort som trumfer alt, få hjelp igjen når han er ferdig, og så slipper man inn.
Og får potetgull. Og suppe.

Og så sitter men der da og spiser potetgull blant annet raklefolk og ekte gullmedlemmer som sikkert hater å reise om sommeren, titter litt ut i lufta, en tremenning pikker deg på skuldra og ber deg se etter bagasjen sin, (tror jeg? jeg har jo så mange av dem og også veldig dårlig ansiktshukommelse) titter litt på folk og jobber litt. Leser litt avis.
Og vil hjem.

Men egentlig, har jeg oppdaget, vil jeg til Stockholm. Aller mest vil jeg dit.
Plot twist.


Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...