Nehei nei.

I dag er det gråvær. Jeg elsker jo egentlig gråvær.
Og jeg jobber. Jeg elsker jo å jobbe. Så det er jo bra.

Før jeg dro hit holdt jeg på med en jobb som for min del var datamaskinbasert. Noen skulle ha noen filer, det fantes spesifikasjoner og en deadline. Jeg gjorde det jeg skulle, men skjønte vel egentlig at de som skulle ha filer og kom med spesifikasjoner egentlig ikke helt visste hva de drev med. Nå, lenge etter deadline er en grafisk designer koblet på saken, (og det burde vært en med fra starten av men jeg tror de faktisk trodde de skulle klare seg uten,) saken som jeg er ferdig med for nå har jeg jo noe annet å gjøre. Og nå kommer nye spesifikasjoner og nye mail og jeg må bare småkoke litt. Jeg var jo ferdig. Jeg forholdt meg til deadline. Jeg er på hotell med dårlig internett-tilkobling. Jeg har ikke tid.
Aaaargh.

Jaja.

Men. I dag drakk jeg brus til frokost. Det var ikke med vilje, men jeg trodde jeg hadde kjøpt vanlig jus i litt fænsi flaske, og så var det jusbrus. Jusbrus. Det høres litt ut som man egentlig burde si Jusbjus. Men den er uten rus. Men med sprut. Og en litt rar men artig og eksotisk overraskelse til frokost.

Såh.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...