Jaa haa ja.

I dag har jeg liksom assistent.
Det er Terje. Han fant ut at han kunne slå flere fluer i et smekk når nå jeg også var i Trondhjem, og besøke både meg og fler. I går var det &fler, i dag er det meg. Vi har vært innom kunsthallen og hengt litt greier i taket som er vanskelig å få til når man er alene. Og så har vi spist lunsj. Og idet vi låste oss ut av kunsthallen for å starte på prosjekt lunsj sto det et gjeng trøndere og prata, og den frasen vi fikk i fleisen i det vi kom ut var Ja de der Furseth'an lik æ itj nei! Å værtfall itj han Terje!
Som var absurd. Etter som Terje Furseth aldri hadde truffet mannen før.
Men vi sa ingenting.
Og så ble jeg dautrøtt. Etter lunsjen altså. Og det var da fire timer til vi skal møte østervester-Maj for en øl. Så jeg ville ta en lur på hotellrommet og Terje ville ikke dra opp til gokk der &fler bor, så planen var at han skulle få se på tv, for det har han ikke hjemme, men det har jo hotellrommet, og jeg skulle ta en dupp.

Og her sitter jeg. Og er dautrøtt. For idet tv-en ble skrudd på, sovnet Terje Furseth, og Jesus Kristus og Elvenes Sagverk den mannen kan snorke. Han brølesnorker. Jeg hører ikke et ord av hva de sier på tv-en. Og det er ikke snakk om å sove nei. Og ikke har han av-knapp. Og jeg får meg ikke helt til å ta livet av ham heller.

Bare tre timer til øl.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, takk for rapport. Håper alt løser seg med øl.

Nick Muddyfoot sa...

Avknappen er flytende bly ned i halsen.

frk. Figenschou sa...

ja, men "jeg får meg ikke helt til å ta livet av ham heller".

Unknown sa...

Lo litt av den om Elvenes Sagverk...

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...