.fil

Jeg har jo på en måte ferie men jeg må jo jobbe litt. Og det er jo bra for alle vet jo at ferie og meg er en dålig kombo. Nå driver jeg med noe som bare inkluderer datamaskinen. Det er noen greier som skal sendes og trykkes. De som skal ha det har bedt om et filformat som ikke er kompatibelt med farge- og størrelseskravet. Da kan man bli litt irritert, eller så kan man synes at det er helt greit, for det viser at de ikke har peiling og da får man bare ta et par generalavgjøresler og sende i et filfomat som både er kompatibelt med de andre kravene, og som ikke dreper maskinen og sikringsnettet. Istedetfor at det fantes et kompatibelt krav som mørkla Kirkenes, mener jeg.

Og når det er gjort, så er det gjort. Da skal vi ut til Kobbholmen. (Skjønt nå ser det litt grått ut ut fjorden her....) Det blir bra. Og så er det litt jobb som inkluderer litt farting. Og så er det det som blir. Komagvær? Og på noe tidspunkt blir det vel en svipptur innom Stokkeholmen, men det er ikke på månedsvis enda.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...