Vindu, her

Også in the Capital of Scandinavia har man vinduer. Vi har tilogmed triple vinduer, og det er jo bra, bortsett fra når man skal vaske dem for først var det nok bare enkle vinduer. Og så sa noen "er det ikke litt kaldt her?" og så satte de et til utpå det første. Og så sa noen "men har vi det ikke litt kaldt?" og så satte de enda ett utpå der. Og det betyr at når du skal vaske ett vindu er det seks flater som må vaskes. Og vi har mer enn ett vindu. Hvor skittent kan det bli inne i et vindu, tenker kanskje du, og det kommer jo helt an på. Hvis noen har vasket det vinduet med en skitten klut, og så sleika seg på alle fingrene og deretter forsøkt å fange en flue med et litt underutvikla pinsettgrep, så kan det bli ganske skittent. For å ta et nærstående eksempel. (Deretter har de tenkt, "jeg burde kanskje malt taket?" og så har de en god stund etter det tenkt "hm, jeg burde kanskje skrudd sammen vinduene etter forrige vindusvask før jeg starta med dette...?" men da var det for sent.)
Det er ikke verdens enkleste jobb å få sånne vindu i presentabel stand. Også fordi man med seks lag vindu ikke alltid finner flekken på første forsøk. Eller andre, og når man har skrudd sammen vinduene og lukket for vepsen som surrer rundt og er full fordi det er høst og ikke vinter, så er det fanden suse meg en flekk en plass likevel.

Og nå gidder jeg ikke skru opp det der skaberakkelet fler gang.
Selv om jeg helt klart ser at jeg kunne vært litt grundigere i hjørnene.
Jeg kan vurdere å være litt grundigere i hjørnene neste år.



Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...