Festival!

Jeg er litt seig. Det er Barents Spektakel, for dere søringer så er det en passelig stor, årlig kunstfestival. Her i Kirkenes. Og det passer jo perfekt. Jeg skrur ned på arbeidstempoet og treffer folk og ser kunst i et par dager.
Særlig i år har det kommet ganske mange kjentfolk, og det er fint å være en del av et fellesskap, om enn i utkanten, de er deltagende kunstnere, jeg er publikum. Men jeg kjenner også hvor sinnsykt deilig det er å være i utkanten, ikke være en del av den der festivalmodusen. Aaaah. Og jeg tenker at et par ting jeg har sagt ja til, at jeg kanskje skal vurdere å si nei likevel. Jeg er for introvert, for å bruke et moteord. Jeg er for seig. Jeg har truffet folk i to dager og kjenner at det er nok.
Før tenkte jeg alltid at JEG MÅ TVINGE MEG, men nå tenker at neida, det må jeg ikke. Jeg ser fordelen ved å treffe folk, sånn faglig og karriereutviklingsmessig, men jeg ser fordelen ved å ikke treffe folk, sånn sjelsmessig, og jeg tror rett og slett jeg prioriterer den siste der. Utkanten passer meg bra.

I kveld skal jeg ta en tur på festivalbaren, i morgen skal jeg ta Jendor med ned i byen og se litt på kunsten, spise en bolle og kjøpe et par badebomber. Det blir bra. Det blir akkurat passe.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...