Nedad bakke oppad bakke nedadbakk og tilbake.

Vet dere hvilke blogger som er mine favorittblogger?
De som oppdaterer flere ganger om dagen!
OG min!

Det begynner å bli museører på trærne, jeg har satt ut noen urter, sådd flere i krukker, det er vel ikke akkurat vår enda, eller, jo det er det, for det lukter sånn som det bare lukter i en kort periode om våren, men det er ikke akkurat sånn...varm og solfylt vår. Det er det ikke.
Jeg skulle satt ut flere planter rett i jorden, men vi skal nok drenere, alt blir så komplisert.

Jendor skal bytte barnehage, men bare bygget. Den han går i gikk ut på dato på åttitallet, så nå skal den rives. Beskjeden var ett år i den andre barnehagen, de flytter dit i august, og den barnehagen gikk også ut på dato på åttitallet og har vært stengt noen år, men så var jeg på informasjonsmøte og da var det sånn Ett år fra spaden stikkes i jorden!
Når gjør den det?
Aner ikke!
Men hvem har fått anbudet?
Nei det er ikke sendt ut enda!
Når gjør det det?
Når vi vet hva som skal stå i det!
Men dere river?
Det kommer an på om det også skal være med i anbudet!

Full kontroll.

Så nå tviler jeg på at det blir noe ny barnehage i min karriere som barnehagemamma. Og den nye er det tre kvarter å gå til, hver vei, og så skal det hentes igjen, og der flyr arbeidstiden.
Jaaaa jaaaa. Sånt er livet.

Jendor hadde misforstått det hele og trodde det var han personlig som skulle bytte navn til Spurven. Han var meget imot.
Nå tror jeg han har skjønt at det er avdelingen.
Søstra mi gikk i den barnehagen da hun var liten, jeg fortalte Jendor det, og at hun en gang lagde oversvømmelse på do for hun fylte doen med alt toalettpapiret på avdelingen og trakk ned.
Jendor lurte på om de fikk opp papiret med en spade som tålte tiss?

Jeg håper ikke jeg plantet noen ideer der.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...