Annendag mandag i pinse

I dag er det tredje mandagen på rad.
Til alt hell driver dreneringsfirmaet og graver utfor døra, så jeg kommer meg ikke ut før de er ferdige. Så jeg surrer litt på internett, lager en pdf med bilder til den der fantastisk artige utstillingen jeg hintet til at jeg skulle være med på; det er i Kanada! og jeg hadde jo ikke lyst å fly så mye mer over Atlanteren men jeg gleder meg likevel, the Power Plant, det er en skikkelig fin og ikke minst svær institusjon, folk! plass! apparatet rundt! og det har vært så hyggelig å snakke med kuratorene der. En annen kurator vil ha meg med i Stockholm til våren, hun kan få samme pdf, Stockholm, det blir også bra, masse fine folk der, og før er det Oslo, jeg vet ikke, der har jeg litt blandede følelser faktisk, men det er de underligste ting som gir meg ubehag for tiden, jeg liker ikke å drive å involvere andre mennesker. Rammemakere, logistikkfirmaer, regninger for (godt) utførte tjenester...selv om de er hyggelige og snille så sitter det noe i meg der. Jeg blir stressa når de sender mailer. Gammelt ubehag fra årene som nettopp gikk. Oslo er mye logistikk og lite penger, lite apparat. Mye styr.

Og siden jeg faktisk har nett i dag skal jeg legge ut noen bilder fra utstillingen som står i på Terminal B i Kirkenes nå.
Det er Michael Miller som er fotograf. Heldigvis, kan man kanskje si. Man kan klikke på bildene og så blir de så store og fine at.











Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...