Ganske fin onsdag

Onsdager er sånne bra dager. Da går the Stig med the Twig til skolen, og så fikser jeg greier som skal fikses før jeg går på jobb. Og da har jeg så god tid. Til frokost som kan bestå av opptil flere deler og til å pakke min egen sekk mens jeg tenker på hva som faktisk skal være i sekken og til finne ut hva jeg skal ha på meg den dagen, ikke bare ta på det jeg tok av dagen før. 
Når det ikke er onsdag er det istedet veldig mye mas og lirking og folk som ikke kan gå fordi de har fått stein i skoen og som man allerede er sure på fordi de ikke ville pusse tennene da man sa det og som man dessuten må mase på sånn at de går og ikke prater med brenneslene så man ikke kommer for seint til skolen som ringer inn på forskjellig tidspunkt hver dag. 
 
Onsdager: noe helt annet.

I dag gikk jeg innom mamma for hun hadde fått nytt kjøkken. Så satt jeg der litt. Og så på det. Og fant pinner i garasjen hennes da jeg gikk, to veldig fine. Og så traff jeg på en kompis med barnevogn og beibien var akkurat våkna og man burde begynne hver arbeidsdag med en smilende baby som tygger på vottene sine.
Og da var det jo ikke så lenge til lunsj. 
Og så må man få kaffe.
Og så har jeg tegnet litt på et oppheng i taket til et sted jeg skal stille ut, og det kan da i sluttenden umulig være mitt ansvar at det blir sikkert og stabilt, så jeg mer skisser at slags forslag. TROR jeg. Dette må jeg forsikre meg om kjente jeg nå. Men det kan enten bli 33 bjelker på tvers av taket, som er et overlystak, eller så kan man jobbe mer i rutemønster og da blir det 11 bjelker på tvers og noen på langs og det føles som et bedre forslag egentlig. Overlystaksmessig.

Og så tror jeg at jeg har fått meg nytt atelier! Tror på den måten at vi har en avtale men usikkerhetsmomentene er så mange at jeg ikke kommer til å si opp det jeg har.
Usikkerhetsmoment 1) det er i en brannruin. 
Usikkerhetsmoment 2) Dem jeg låner det av er ikke de som eier det
Usikkerhetsmoment 3-28) Kombinasjonen av de jeg låner av og de som eier bygget. 
Det er altså på Malmklang, i de gamle kontorene. Nå skal jeg i første omgang være der ut neste år, og så ser de som låner bygget for seg at de skal låne det mer, men det er ikke sikkert at de som eier bygget ser for seg det samme. Jeg kan skrive mer om det en annen gang. Jeg kommer SIKKERT til å skrive mer om det en annen gang. 
Men jeg skal male hvitt og sette inn et lite fotostudio og sette inn varmeovner og potteplanter, for det må man ha, og til min overraskelse oppdaget jeg i går at det var strøm der inne. Ellers er det jo bare skjøteledninger overalt. Men der er det taklys og strøm i to av kontaktene. Jøss. 
Og så beholder jeg denne kjelleren for avtalen har såpass kort horisont og her er det varmere og internett og et ganske bra oppsatt tegnestudio. Såh.

Jeg ble ganske glad for det der, altså. For når jeg har atelier i andreetasjen kan jeg bruke salen når den er ledig, så lett som en fjert.
Nå skal jeg kjøpe hvitmaling og tenke litt logistikk for jeg har et oppdrag som krever ca 1000 pinner og jeg har 350 og de er tildels på Malmklang i det nyet atelieret, til dels på Malmklang i salen, tildels her på atelieret og tildels hjemme. Ja og så to i garasjen til mamma.  Jeg må kanskje tenke på en slags samlokalisering før jeg bestiller frakt og sender dem til Oslo med båt.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...