Yr i luften

Til slutt ble det så åpenbart at de der datoene ikke lot seg stirre i senk at jeg sa fra meg en jobb. Som scenograf på en av institusjonsteatrene i Oslo, den best betalte jobben jeg noengang har blitt tilbudt. Men hadde jeg jobbet for å tjene mest mulig penger hadde jeg aldri blitt kunstner så det veide ikke så tungt. Det veide tyngre at det var folk jeg hadde lyst å jobbe med men tyngst veide det at jeg ikke er særlig fleksibel på datoer så oppmøte med kort frist lar seg ikke gjøre for meg og da gikk det bare ut, selv om det har vært inne ganske lenge. 
Nå tenker jeg rett og slett ikke mer på den saken. 
 
I dag hadde jeg bare lyst å bli hjemme, det har jeg jo lovet meg selv i lengre tid, men det er jo for å fikse ting rundt huset og i dag regner det så det hadde uansett ikke gått, men, det dukket opp to fyrer på verandadøra, god morgen, de skulle ta noen trær som gikk i kraftledningene og jeg hadde bare lyst å stå i soveromsvinduet med en kopp kaffe og se på dem med de artige små motorsagene sine på lange pinner, og det regnet ikke lengre, det var yr i luften, og yr i luften og dis over landet er mitt favorittvær over alle favorittvær, men man må jo få barnet på skolen og da må man jo ut av huset og da kan man jo like gjerne gå på jobb. 
Så jeg har vært en tur på Malmklang og gjort ferdig en liten utstilling som skal stå der på Kulturnatten, og jeg vet jeg har proklamert i det vide og brede at nå rydder jeg meg ut, ja nå er jeg på vei ut, jeg rydder meg ut av Malmklang, farvel fine Malmklang, men det hele viser seg å være uforutsigbart, akkurat hvor uforutsigbart det er vites ei, det ligger i sakens natur, men nå har jeg også litt andre greier å ta tak i, hvordan transportere ca 1000 pinner til Oslo for eksempel. Det eneste som brenner her er vel at det er KulturNATT, og det har ikke helt slått meg før, men Malmklang er jo en brannruin så selv om det er koblet inn strøm igjen er det ikke bare å slå på lyset, og ettersom jeg jobber ved store vinduer har det ikke vært noe problem, men NATT, jeg tok den tilslutt, så jeg må få inn noen lys. 

Til alle dere som er skikkelig stressa over den der tegningen jeg hele tiden sier jeg skal tegne men aldri kommer igang med; den er ferdigtegnet, takk for bekymringen. 
Nå skal jeg ringe onkel Kafrek og høre om jeg kan låne mammas kappsag som han har i sin garasje, så blir det lettere å lage de der blomsterkassene når bare værmeldingen lover litt mindre regn.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...