Knør seg fremover

Ååååååeh. Jo men jeg jobber jo med den der takstrukturen som det skal henge et ganske enormt kunstverk i, den der strukturen jeg innså umulig kunne være mitt ansvar å regne ut ettersom jeg ikke er sikkerhetsansvarlig. Det var ikke mitt ansvar. Men den som har det som ansvar skjønner ikke hva jeg vil, forsøker å finne en så lettvint måte å løse det på at det ikke akkurat ligner på min tegning, og har ikke tid å svare på mail. Så da har jeg satt meg ned og tegnet en teknisk tegning i 1:100, på et oppheng der jeg ikke vet hvor mye de tverrgående bjelkene tåler, ikke vet hvor mye de langsgående bjelkene veier, ikke vet hvor stort spennet kan være pr kg og ikke vet hvor lange de tverrgående bjelkene er. Det er jo helt strålende å bestemme seg for å bruke tid på det. Så det gjorde jeg.

Og så fikk jeg reisebudsjettet mitt for to turer til Oslo. Og det var på tusen kroner. Hallo, jeg bor i Gokk, sa jeg, det pleier å ligger på mellom 3500 og 6000 til Oslo. For en tusenlapp kommer jeg meg til Vadsø. Men joda, de hadde faktisk funnet en flybillett til tusen kroner. Direktefly. Det har jeg aldri sett før. Jeg vet ikke om det stemmer med datoene for de så jeg ikke på skjermdumpen, men det er ikke sånn at jeg av prinsipp helst vil betale mye for flyturen. Jeg hadde bare aldri vært borti en sånn pris før. Og da tenker jeg at det kanskje er best om de bestiller, siden de åpenbart vet noe jeg ikke vet. Kansje de rett og slett skal bestille alle billetter i all fremtid for meg. 



Tilbake til tegnebordet. Det er sånn en fest å jobbe med kalkepapir og reduksjonslinjal og 1:100 igjen. Juhu.
(Men tror det blir bra resultat)

Ingen kommentarer:

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...