Hepp!

Ja der gikk tiden sannelig fort uten at jeg blogget, og fort har tiden gått, nå har vi vært her én uke av våre fire, det føles som om ferien nesten er over allerede men det er den jo ikke for vi skal være her tre uker til. (Nå snakker jeg til min egen skalle som er så vrang på sånt).

Vi har vært på Livrustkammaren og Moderna og Tedelmidsmuseet og i Gamla Stan og på Åhlens, og generell labbing rundt på Söder, gått ned på slusen ved Skanstull og sett den i funksjon, og handlet stein og sko, og sannelig gikk vi ikke rett på kjentfolk en kveld, hun var fra Kirkenes såklart, og jeg tror sist gang jeg traff henne tilfeldig på torget i Kirkenes var for tre år siden, så der ser man, og vi har handlet og sett på ting og hver kveld har vi gått en kveldstur, og så også i dag, men den ble ganske kort, for han som orienterer etter mås og døde humler sprang i en lyktestolpe, og tennene virker hele og leppa er litt hoven men å dra i parken og kaste med glidefly var ikke lengre på ønskelista.

I morgen er planen Skansen, og så er det noen dager med jobbing og treffing av kuratorer og sånt, og så vil vi også gå på Nasjonalmuseum, Index, galleriene på Vanadisplan, Etnografiska, Vitenskapsmuseet, Nordiska, Naturhistorisk, Vasamuseet, Marabouparken, Liljevalchs, kjøre med sånn turistbåt, dra på Eriksdalsbadet, spise på Amida, Indio, Pong (ja? ja? Nemlig), Pelikanen, Food Court på Ringen en gang til, da Luigis, steder vi ikke har spist før, og handle kunstmateriell og sånt som man vanskelig får tak i hjemme, og så er det folk som skal treffes og t-baner som skal tas, og ja, tre uker ER litt lite. 

I morrest våknet jeg og følte meg rett og slett syk, og det er jo sånn det er når man er som man er, men så følte jeg meg faktsik plutselig bedre. Og det har aldri hendt før. Så takk til den kraft som står meg bi, eller hva man skal si. Håper det holder. Jeg ser gjerne at det holder. For som man ser over er det jo litt som skal utføres.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...