Med letthet

Jeg hadde et veldig fint øyeblikk på verandaen før i dag, den ene naboen kom ned for å snakke og den andre naboen sine barn løp glade og hylende omkring med mitt barn, og så kom hylende barn sin mamma og ga meg en krabbe, og det var fint vær og vi hadde nesten pakket ferdig til Stockholm, alt føltes liksom så lettvint til tross for trøbbel med hus og bil og datamaskin, og så kakka hylende barn fire år hylende barn to år i hodet med en hakke, da var hylende barns mamma gått hjem til sitt, så jeg fikk ta hylende barn nå gråtende barn med tårene sprettende, to år, på fanget og blåse litt og så ble det bra, og det var så lenge siden det var en naturlig bevegelse i kroppen, og det var så fint å få trøste litt, og i morgen drar vi til Stockholm og alle gleder seg og naboen skal vanne blomster og lese avisen og låne bilen vår, og dermed kjøre oss på flyplassen, så nå virker alt så lettvit og greit. 
I fryseren ligger fem sider røykelaks som onkelen min har røyka og som jeg skal gi til mine beste venner i Stockholm, og som jeg var og henta før i dag.
Jeg har samlet alle plantene i huset på tre steder istedet for 65 så det blir litt enklere for vannende nabo. 
Og vi har vært i Stockholm før vi, så det er ikke noe stress med det heller. 
 
 


Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...