Haker av punkter, mål i sikte

Og nå har jeg vasket. Ut av det gamle atelieret. Og da jeg gjorde det, tenkte jeg, hvorfor GJØR jeg alltid dette? For det var ikke så reint da jeg flytta inn og likevel har jeg vasket over gulvene to ganger og gnikket arvede flekker med svamp. 
Hvorfor GJØR jeg alltid dette?
Jeg liker vel å være ordentlig da. Og grei. Jeg får ikke tifold tilbake.
Men det er deilig å være ferdig med det punktet på programposten, i morgen har jeg et foredrag, og så har betalingen for det foredraget blitt en føljetong av papirer som må underskrives og deklareres på italiensk, og det er så jeg skal slippe å bli dobbelbeskattet, men nå er dobbelbeskatningen på 300 kroner og vi er forlengst forbi det punktet der 300 kroner har gått opp i røyk i administrasjonsutgifter. 
Men i morgen har jeg altså det der punktet på programmet, (forelesning i Italia via teams) og så skal jeg ikke si ja til mer. Så skal jeg ha ferie. Og det er mulig jeg i ferien tar et par små koseturer på jobb, men bare fordi jeg har lyst. Og bare helt i starten på ferien og om det er dårlig vær. For nå fortjener jeg så lang ferie som jeg vil.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...