En liten dagsstart her i juli

Jendor har fått snusen i at jeg muligens har ferie så jeg sier jeg jobber hjemmefra. Det er mulig han tror på det. Litt. Og jeg har en kontrakt å underskrive i løpet av dagen så det er mulig det er sant. Litt. 

Ellers har jeg ikke så mange planer, gå en tur, vaske litt klær fordi det er så bra tørkevær. Klokken halv syv i morrest var første gang jeg jagde naboungene hjem fra verandaen vår. (Det står blant annet en plantekasse der med gamle vinduer til lokk som ville smadret en toåring om han fikk den over seg. Åtteåringen takler fint å unngå hele skaberakelet, to- og fireåringen not so much. Dessuten har Jendor laget mange av lekene sine selv- våpen og verktøy folkens!- og han liker ikke at naboungene leker med dem for de ødelegger.) Nå er klokken snart ti og jeg har jaget dem hjem to ganger til. 

Det er rart hvor mye vanskeligere det er å få gjort en ting når den er den ENE tingen du må gjøre i løpet av dagen, kontra når den ene tingen bare er i en lang liste av ting. Den kontrakten altså. På komplisert lovdataengelsk og jeg må finlese så jeg ikke gir fra meg noen rettigheter. I løpet av dagen. Snart.

Fra gårsdagens planer kan jeg opplyse om at macen nå er blant de levende igjen, ikke fordi Elkjøp visste hva de gjorde men fordi jeg fikk kontakt med Sheila på Apple Support som løste biffen. Hjemmesiden derimot, er fortsatt umulig å oppdatere. Lite jeg får gjort med det selv. 

Nå hører jeg naboungene på verandaen igjen. DET får jeg ta selv.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...