Planer, utførte, planglagte, påtenkte, under utførelse

Min sønn, den Pratsomme, og jeg, bestemte oss for å ta en kosedag denne uken, sånn som det hendte vi gjorde da han gikk i barnehagen men som man jo ikke bare kan ta seg fri for å gjennomføre når man går på skolen, men nå er det jo ferie og han går på SFO som jo nesten er det samme bortsett fra at de driter i ungens sosiale og faglige utvikling og trivsel, og så hadde jeg kanskje ørlite dårlig samvittighet for å ha ferie når han ikke hadde det, så i dag da, ferie på begge. Kosedag gjennomført.

Det han ville var å gå på museet og se på steinaldregjenstander fra området (de har ett display med ca fem gjenstander, )(mitt forslag,) og gruvemodellene, og så gikk vi på kafé og så spiste vi is og så gikk vi tur og så ville han av alle ting gå på jobben min og tegne litt og lage litt kunst, så da gjorde vi det. Og så ville han lage lasagne men da var det blitt så sent og det var så varnt så da gikk vi opp til førstevann og sto uti vannet og fløy med drage og så gikk vi hjem og lagde salat. 

I morgen kan jeg ha egen ferie med litt bedre samvittighet, mulig jeg skal ta en tur på jobb, da har jeg vært en liten tur på jobb alle dagene denne uken men det er liksom noe annet å gå på jobb i ferien for det er sånn overskuddprosjekt, og så er det litt hage- og husting som må gjennomføres før vi drar og er borte en måned. I dag fikk jeg tilbake lillemacen som har vært på reperasjon i halvannen måned, og det var kjekt for den skal jo være med når vi er borte i en måned, og den er kanskje ikke fortsatt ødelagt, men den er umulig å starte opp, så jeg må tilbake med den i morgen og det var ikke det jeg ville. Jeg vil ha lillemacen med på ferie og ikke stormaskina, for på den store er det så mye jeg ikke vil miste, og jeg har jo backup jada jada, men jeg vil liksom ingen sjanser ta. 
Jeg har også datatrøbbel med hjemmesiden, den oppfører seg ikke som forventet så jeg må spørre han som lagde den om han kan hjelpe meg, og det må han jo slettes ikke, for jeg tror kanskje det er plattformen som har hikke, men jeg har jo ingen andre å spørre, så spørre må jeg. 
Og så driver jeg og dealer med veneziabiennalen sitt college, som er noe de har, og der jeg har holdt en forelesning, og de driver nå, ETTER at forelesningen er avholdt, og skal ha meg til å underskrive kontrakter og gi fra meg rettigheter, og det er aldri kult når det dukker opp betingelser på etterskudd. Før man får betalt såklart. Så jeg har sagt nei. De kan ikke fatte hvorfor. De er mest vant til å få ja. 

Nå leter jeg etter en nedebok. Jeg har innsett at man bør ha en oppebok og en nedebok, så leser man mer og driver mindre med datamaskinen. Eller mobilen egentlig, for den funker jo fortsatt. 
I morgen er det meldt tredve grader på kvelden, men da er det er min tur å legge barn så jeg skal sitte oppe under et tett og klamt loftstak og se på at noen ikke får sove. Så derfor skal jeg gå og lage med en gintonic. Nå. Mens jeg leser nedebok på verandaen. 
I morgen blir det oppeboken.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...