Et påbegynt innlegget avsluttet med dagens innlegg.

Influenserblogger igjen. Altså fra flyplass. Skal til Bodø. Skal til Svolvær. 
Har vært i Oslo! Har jobbet med verk på Kunstnerforbundet! I morgen er det åpning men da jobber jeg jobben en annen plass. 
Men det har ikke vært enormt stressende i Oslo så det hjelper jo veldig på.

Her skjedde det noe, husker ikke hva, men det der skrev jeg i overigår. Det er jo kjempelenge siden. Kom meg til Svolvær, samme fly som Erna Solberg, jeg ble litt nervøs først men så kom jeg på at hun er jo ikke statsminister mer så da var hun sikkert ingen større sikkerhetstrussel. Satt meg ved vinduet, fikk turist ved siden av meg, innså at hun sikkert ble glad om hun fikk vinduet, jeg synes jo også utsikten er fantastisk i klarvær men har sett den før og kommer til å se den igjen, byttet, landet, ble hentet av forhåndsbestilt taxi, ble satt av på hotell, herregud, sjette etasje, fantastisk utsikt, kikkert på rommet, makroner i en liten eske og tøfler på hylla, og dagen etterpå bare ville jeg være på hotelltommet og drikke kaffe og hente is i isbitmaskinen og dra gardinene for og fra så det gjorde jeg.  (når jeg ikke jobbet! jeg gikk på jobben FØRST!)

I dag er jeg nedgradert, jeg bor på kunstnerhuset, som jo er det vanligste og jeg ellers alltid gjør når jeg har noe med dette visningsstedet å gjøre, her er det bad på gangen og felleskjøkken og fullt av ukjente mennesker jeg må forholde meg til. Og kuratoren på galleriet, som kjørte meg hit sa det skulle være fellesmiddag så jeg trengte ikke å handle og det er jeg glad for at jeg insisterte på å gjøre likevel, for nå har jeg spist jåggert og en banan til middag. 
 
Kunstnerhuset er fint, men en ting jeg hater er fellesbad, for det er alltid noen som dusjer når man er tissatrengt, jeg liker ikke å pusse tennene mens jeg ser på andres tannbørster, og jeg må alltid på do om natta og da må jeg jo stå så veldig opp og kle på meg og alt, og en annen ting de ikke har skjønt er lystette gardiner, her er det løse pyntegardiner og midnattsola rett inn på full glaring, og da sover iallefall ikke jeg bra. Liker å skru av lyset når jeg skal sove, jeg. 
Men det ligger fantastisk til og det er koselig her, jeg har masse gode minner herfra og skulle jeg spist den hotellfrokosten hver dag hadde jeg blitt for tung til å bli med flyet hjem. 
Og jeg vil jo hjem. Skal bare lage en utstilling først.



Ingen kommentarer:

HALLO DEUTSCHLAND

Alle jeg snakker med om mine iphone-problemer sier neineinei, det er sømløst. Jeg har søkt litt på internett, det store internettet vet dere...