På vei mot noe nytt som er like gammelt

Hadde litt tenkt å jobbe halv dag i dag, men hva skal jeg egentlig hjemme, der er det jo ingen. På jobb jobber jeg jobben samtidig som jeg fortsetter å flytte ateliéene mine. Ingen turister stoppet meg på veien og ville vite om jeg var herfra i dag. 

Jeg er smart, og tømmer begge rommene mine, som ligger vegg i vegg, i samme fart. For om jeg tømmer det største helt, kommer noen til å begynne å jobbe der, mer betongboring, saging og riving, og da blir det ikke arbeidsro på det gjenstående ateliéret, og jeg må ha arbeidsro, det er rapporter som skal sendes inn og tekster som skal skrives osv, så muligheten for arbeid må ikke annuleres. Før det nye ateliéret er klart. Da kan jeg ha arbeidsroen der. Jeg har bærehjelp, det er noen ungdommer på sommerjobb, de er faktisk tildels kjempeflinke, de fyller kanskje ikke pallen helt opp før de triller den avgårde, men når de kommer ned fra det nye atelieret der de har plassert alle tingene, har de av seg selv filmet hvordan de har gjort det og tenkt helt rett. 
Jeg vet ikke helt om jeg vil at de skal flytte tegnekommode og tegnebord, vi får se. Det er litt mer tenking og fikling for å få dem hele avgårde og på plass. Og mer av en katastrofe om det går galt, det er vel mest det.
 
Det er ikke helt rent der oppe, og når man sier hva med det hjørnet DER, skal ikke det vaskes, så blir det hjørnet vasket, men ikke de to skitne kvadratmetrene ved siden av og sånn gidder man ikke holde på. 
Det har også kommet masse svarte flekker på gulvet, det ser ut som noen har spøla der oppe, og jeg vet ikke om jeg gidder å forklare og argumentere for hvorfor det må bort og jeg ikke vil ha et sånt gulv, når jeg ellers er helt ok med røff standard. (Men når jeg fotograferer verk, som står på gulv, er det veldig forstyrrende med sånne svarte ringer overalt.)

Funderer på å sende ut en føler og drikke vin med en kompis i kveld, samtidig, hvordan vet jeg om dette er noe jeg vil i kveld? Livet i fremtiden, vanskelige greier.

Ingen kommentarer:

Friksjon

Jeg hadde jo uttalt at jeg ønsket meg et friksjonsfritt møte. Det var det muligens, men det gikk ikke glatt.  Det som fungerte:  Opptaksfunk...