TotalSøndag

I dag er jeg hjemme, jeg slapper av, jeg hadde tenkt å arbeide litt i hagen og dybderydde litt, dere vet, når man går gjennom et ellers ganske ryddig hus og tar tak i alle de tingene som bare har blitt liggende eller stående (vasene på benken under hylla der vasene skal stå, hente krakk, få dem på plass)(plantelyset som ligger i baljen med ladere og stikk, bestemme hvor det har sin faste plass når det ikke er i bruk)(oljebuksa som passer en seksåring vi ikke lengre har som henger bak alle arbeidsklærne i gangen, vaske, gi bort?kaste?), men så ble det ikke så mye av hverken det ene eller andre, jeg trente litt og vasket håret etterpå, og så forsøkte jeg å potte om noen tomater, men det er liten kuling ute, og de drar alle steder mens jeg holder andre ting fast, så nei, ikke ideelt, og da har det blitt mest til at jeg slapper av og det har jeg vært ganske flink til.

Herremin så mye udyr det er på alt i år. Burde gi opp grønnkålen. Er ikke der enda. Den er et filigransarbeid.

Søstra mi hadde termin i går, men Sebbe er ikke kommet enda, så kanskje vi er to i familien som er ganske flinke til å slappe av. Det er jo fint.

Ingen kommentarer:

Friksjon

Jeg hadde jo uttalt at jeg ønsket meg et friksjonsfritt møte. Det var det muligens, men det gikk ikke glatt.  Det som fungerte:  Opptaksfunk...