Ferdig med ferie, fremtiden lokker

Nå er jeg tilbake på jobb. Det var deilig å ha en ukes ferie som ikke var planlagt, den kjentes som åtte, og det er deilig å være tilbake, for jeg har ikke tid å ha åtte ukers ferie, og det har vært vannlekksje mens jeg var borte så noen måtte jo komme seg tilbake på jobb og oppdage det. 

Juhu.

Men nå er frakten sendt! Og det var ikke planlagt for den skulle sendes i uke 33 og jeg skulle få en mer presis dato og jeg hadde sagt, spesifikt til den som bestilte frakten, si at de ikke bare kan ringe meg fra bilen, og i dag ringte de og bare Æ sitt i bilen, du har ei frakt, e du der?
og da sendte jeg den bare for det er andre gang på under en uke at det skjer at de ringer fra bilen, og det hadde jo vært vannlekkasje, og det er kanskje bare å få ting ut av huset når det er sånn det skal være. Dessuten gir det meg større frihet til å dra på hytta. I uke 33. Og 32. I tilfelle de skulle funnet på å ringe fra bilen i uke 32.
Men de skulle pakke pallene i plast, etter avtale, og det var ingen som hadde tenkt på å ta med plast, så jeg måtte teipe litt hastig&hurtig, og de sa de skulle plaste nede på jobb, men hvem vet, og nå er det sendt. 

Nå skal jeg egentlig jobbe med kontrakter. Og diverse tyske, fordomsforfyllende nøyaktige dokumenter som skal til museer jeg jobber med. Jeg ser i kontrakten at de får selge teksten min videre til tredjepart, det pleier jeg ikke gå med på, men nå betaler de 12.000 da, som er det meste jeg har fått for en tekst noensinne. På den annen side, i teorien blir de da min egen konkurrent siden denne teksten baserer seg på et foredrag jeg ofte har. 
Jeg innser ved hjelp av den siste setningen der at det er på tide å utvide repertoaret. 
Nuvel, jeg må si nei på en måte som er bestemt men åpner for at de føler at vi forhandler men det må ende med nei likevel. Har sendt mailer og alle er på ferie. Dårlig fremdrift for meg her på kontoret.

Men det er så rotete! Det er så vanskelig å få orden på ting når det er så rotete. For nå er jeg flyttet opp. Til mitt nye ateliér. Og selv om alle tingene er her, er det jo ingen av tingene som er på riktig plass. På en måte føles dette friskt og nystartaktig! På en annen måte er det veldig vanskelig!
Planen, det er kanskje en dårlig plan, er å ta Jendor med på jobb i morgen, og så bruke morgendagen på å få litt mer orden på ting. Så kan han tegne på kanalplasten jeg har kjøpt inn for å sette i vinduet sånn at jeg slipper å møte blikket til en håndtverker i tilstøtende kontor hver gang jeg ser ut av vinduet. Og han ville drikke kakao, det pleier han å få når han er med på jobb. Og så kan vi ordne litt med tingene mine.  
Jeg hadde, i den planen, gjort meg ferdig med kontrakter og tekster i dag, og det har jeg ikke, så den holder ikke helt, men det er jo en torsdag i denne uken også. Og fredag egentlig, men da er det festival og stas i parken og det kanskje barnet burde fått gå på. 
 
Men først må han være med sin mor på jobb og rydde litt.  




Ingen kommentarer:

Brette opp ermene/armene

Det som var lurt med å ta arbeidsårets første mandag på en fredag, var jo at det var en fredag. Det som ikke var så lurt var at nå kom det t...