Gjør og gjør ikke

Det var noen ting jeg ville ha utført i sommer og ingenting av det har jeg fått gjort.
Jeg ville avvikle den store salatkassen som har ramlet sammen, og bygd noen mindre, gjerne like store som vinduene som lå oppå salatkassen, for da blir det drivbenk om våren, men uansett noe nytt. På hjul! Naboen har salatbed på hjul. Og jeg vil lage dem av lekterne til den gamle verandaen som nå ligger borte i komposten og av den gamle salatkassen. Da burde jeg for det første fått dratt lekterne ut av komposten men de er helvettestunge. De må tørke før jeg går i gang. 
Jeg vil også bruke dem som bedkanter runt huset der vi ikke klarer å dyrke plen uansett og så skal jeg bare ha marikåpe i de beddene og det blir så strålende. 
Og så vil jeg bygge et lite veggdrivhus. På hjul! For det så jeg en annonse for. Og jeg har et sånt vindu, uten glass, stående i garansjen, men jeg kan sette inn kanalplast. Et sånt vindu som liksom åpner seg som et skap.
Og ingenting av det har jeg fått gjort og som sedvanlig er jeg ganske skuffet over meg selv og jeg må, virkningsløst, minne meg selv på at jeg har bare hatt en ukes ferie, i den uken har jeg tildels vært syk og det har vært jevnt tredve varmegrader og det er ikke så rart man ikke gidder å bale i komposten etter råtne stendere da. Men jeg skuler litt i retning meg selv likevel.

Nå kom sønnebarn inn døra, han var og fløy med drage på gressbakken ved Turisten, og så kom det så mange rein så det ble ikke plass, og om jeg kunne skremme dem vekk for ham. Dét skal jeg vel i det minste klare.

Ingen kommentarer:

Brette opp ermene/armene

Det som var lurt med å ta arbeidsårets første mandag på en fredag, var jo at det var en fredag. Det som ikke var så lurt var at nå kom det t...