Så her er jeg nå.

Jeg måtte jo humre litt da noen hadde trykket på fåsebildeknappen etter forrige innlegg.

Nå har jeg levert årets stipendsøknader. I utvalg, får man vel si, jeg har ikke rukket å søke på alt jeg pleier å søke på.
Om du er like vel bevandret i denne verdenen som jeg er tenker du kanskje "rukket? du har et døgn på deg, menneske!"
Og det har jeg. Men jeg rekker ikke å smelle ihop det som mangler på et døgn. Det er litt sånn, jeg synes ikke akkurat det jeg faktisk leverte i år er det beste jeg har prestert heller, for det er det ikke. Og jeg kunne pussa på det et døgn til, men det hadde ikke blitt bedre. Hadde jeg hatt to uker derimot, hadde det blitt en annen søknad. Men et døgn gjør faktisk ingenting fra eller til nå. Det er for mye å ta tak i.
Jeg har gjort det beste ut av det. Og noe har jeg latt være.
Her hadde jeg tenkt å skrive "drette i", men er nå det riktig bøyning av verbet? Dritet i? Drotte i?
Æ dreit i det til slutt. Æ rakk ikke.

Og sånn er det, men nå er det gjort det som kan gjøres, nå er det å tømme det siste fra et hus, skrive en kontrakt, legge et tak, overlevere et hus til fremmedfolk...gjøre opp en død manns bankkonto. Og så?


2 kommentarer:

Hanne sa...

Og så...så reiser du vekk et par dager.
Jeg vet at dere kanskje ikke har så innmari mye tid, men kom dere vekk fra alt «pappa».
Jeg var forbausende fort tilbake i hverdagen etter at min pappa døde, men plutselig kom veggen farende i 100 km/t! Da var det godt med en time-out.
Jeg håper så på at livet ditt blir lettere etterhvert! Klemmer fra meg

frk. Figenschou sa...

Det er ikke så mye tiden, som det at ingen av oss ser for oss det helt avslappende i å reise med Jendor. Og så har vi ikke barnevakt. Men vi har lurt litt på å kjøre en tur til finsk side av Neiden mens han er i barnehagen. Men du har rett, det må bli noe annet.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...