Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg hjemme! Det er bra. Det kan innimellom føles litt mye å skulle gå en halvtime i oppoverbakke når man er ferdig på jobb. Men det er gratis trim. 
Og ikke en hel halvtime. Og ikke BARE oppoverbakke. Men for det meste.

Det er mye å gjøre på jobb, men nå er det sånn overkommelig dritmye å gjøre. Jeg har lister. Listen med løse tråder er mye kortere nå enn den var på starten av dagen (og på slutten av dagen fredag) og færre løse tråder er bra, jeg blir kokete i hodet av løse tråder. Nå har jeg punkter som må gjøres. De må jo fortsatt gjøres, men nå vet jeg hvordan. 
Det som er litt dumt med å gå fra en sånn liste på fredag, er at det er vanskelig å ikke tenke veldig mye på jobb i helga, selv om man prøver å la være. Det hadde faktisk vært bedre å gå på jobb en tur lørdag og fått det fikset. Så note to self der. 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Reiseoppdatering

Åkei! Åkei! Da har jeg vært på reise i ca et døgn og har nå kommet meg til Gardermoen.  Nå skal jeg ta et fly til Berlin og et tog til Dresd...