Alderen tynger. Håret derimot, kunne ha tynget mer.

Jeg har fått lesebriller. Så nå holder jeg ut på jobb lengre enn til lunsj, det er bra. Ja til effektivitet.
Imidlertid ser jeg ikke skarpt med dem, men kjenner ingen andre med lesebriller, så vet ikke om det er sånn det skal være. Jeg må lene meg et stykke inn i datamaskina for å se. Det virker litt rart. Men jeg har ikke vondt i hodet. Så noe fungerer. Men jeg blir litt småkvalm og svimmel. Så noe er kanskje feil. Ah, livet med proteser, bare styr.
Jeg skulle gå innom optikeren og spørre, men har glemt brillene. Jeg tror det er et minimumskrav for å diskutere problemet, å ha dem med. Lurer også på om jeg må øve meg litt mer med dem først.

Og så har jeg klippet meg og min frisør har sluttet, så nå har jeg fått ny frisør, som nå er min frisør, men hun skjønner ikke helt hvordan det fungerer med krøller. Tips: de krøller seg. Jeg er ikke fornøyd med dette.


Derimot klarte jeg faktisk å ta dette bildet, hvilket jeg er fornøyd med, for telefonen min har begynt å kun ville ta ekstreme nærbilder, alt annet er uskarpt, og det er upraktisk. Må nok levere den inn. Men akkurat nå fungerte den. (Som jo er den verste feilen å komme slepende med når du vil klage: sånne som bare er der innimellom og uten noe fast mønster.)

2 kommentarer:

Åshild sa...

Du skal garantert se skarpt med alle slags briller som er tilpasset dine øyne. Jeg ser forresten skarpt med lesebriller kjøpt på Europris.

Åshild sa...

Det er veldig vanskelig å finne en god frisør.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...