Den årlige årskavalkaden!

Før pleide jeg å ha sånn årskavalkade. En gang i året, på tilfeldig valgt dato. Så kjedelig å gjøre det i januar, sant. Men de siste årene har det ikke blitt, for hvem vil ha en oppsummering av død, sorg, salg av barndomshjem, kreft, problemer med helsevesenet, rammekatastrofer, inkassotrusler samt fuktskader? Og ikke minst, hvem har lyst å skrive noe sånt? Ikke jeg iallefall. Og så vil jeg bare si at å kalle det en kavalkade, det hadde blitt litt feil, du.

Men man velger jo helt selv hva man fokuserer på. Her er en kavalkade over ting som skjedde, selv om de i den store sammenhengen kanskje ikke betyr så mye. Men hvem vet!

2017, oktober:
Jeg leverte stipendsøknader, som jeg gjør hvert år i oktober (og som vel er grunnen til at jeg plutselig er så bloggemotivert at jeg slenger ut en hel kavalkade) og drømmer at jeg kommer opp i Humor for Interiørfaget på universitetet. Ikke sanndrømt.

November:
Jeg kjøper ny mobil til meg selv fordi jeg hadde lovt meg selv noe fint når jeg var ferdig med alt styret med pappas hus.

Desember:
Jeg drar med småfly til Svolvær. Og tilbake. Få lov å springe over rullebanen for å nå flyet til Kirkenes. Jeg kjøper julefuru og baker pepperkakehus.

Januar 2018:
Tror jeg sannelig vi må hoppe over for her var det ikke mye positivt å hente. Beklager.

Februar:
Barnet sover gjennom hele natten opptil flere ganger! Så mange ganger at vi trodde det skulle bli permanent! Veldig glad da!

Mars:
Jeg får besøk av Tankofta, spikrer reinskinn opp på veggen, senere i måneden setter jeg frø. Ja det minner meg på at jeg må kjøpe plantelys når jeg er ferdig å skrive her.

April:
Jeg fyller førti og ender med å dra til Oslobyen for å feire det og vi hadde barnevakt og det var stas.

Mai:
Jeg kjøper wasabigouda i Finland. Har den enda, faktisk. Ikke hele da. Men en skalk. Hm. Er den så gammel...

Juni:
Jeg får armband i posten fra All Verdas, og drar til Harstad for å være festivalkunstner.

Juli:
Jeg tar ferie. Og jeg er FLINK til det. Pusser opp Jendors rom.

August:
Jeg lærer å veve med hovler.

September:
Ja det er jo nesten nå. Eh...jeg forbereder meg på en russisk invasjon. Og drar på Varangermarkedet og kjøper meg veldig dyre ting fra pappa.

Oktober:
Ja, her var vi da. Som vanlig i oktober skriver jeg søknader. Når jeg ikke prokastinerer og skriver årskavalkader. Tror de ofte kommer i oktober, gitt.







Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...