Frk. Figenschou leverer søknader over nett

Jeg er ferdig!
med å skrive.

Det kunne såklart vært en bedre søknad, men nå klarer ikke jeg å skrive noe bedre. Nå synes jeg alt bare er DRIT! Da er det på tide å levere. Enkel søknadslogikk. Jeg vet ikke hvordan andre fungerer, de kanskje skriver to dager til eller begynner helt på nytt på dette tidspunktet i prosessen, og får stipender utav det, men jeg får ikke til mer nå. Nå må jeg leve med høstene av mitt arbeid.

Legger inn alt jeg har skrevet og samtlige vedlegg og krysser av i bokser hui og her hos Kulturrådet. Via altinn. Tør ikke strykke "send", bare, det ble for skummelt. 

Samene har ikke svart på mailen om trøbbel med søknadsportalen. Jeg forsøker igjen i en annen nettleser og får:

Akkurat.
Jeg sender ny mail med ulønnlig håp om svar. Joda jada så neida du.

Prøver meg på NBK. Trodde de hadde problemer med nettsiden sin i hele går men det viste seg at det er jeg som har problemer med adressen til nettsiden deres siden de har skiftet adresse. I dag ble jeg plutselig litt mer intelligent og fant riktig nettside.
Blir bedt om å opprette ny bruker, siden de har ny nettside. Får ikke opprettet ny bruker siden epostadressen allerede er i bruk hos en bruker.
Det er vel meg, det da.
Ber om nytt passord i stedet, får link i epost, klikker link, lager nytt passord ("dette er et STERKT passord") får beskjed om at jeg har klikket på en ugyldig link for å få lage nytt passord, klikk på denne linken for å få nytt passord, jeg gjør det, prosedyren gjentar seg.
Sender mail til NBK.

Leverer søknad hos Finnmark fylkeskommune mens jeg venter på svar. Jeg må dokumentere syv begivenheter. Når jeg har lastet opp seks vedlegg og dermed dokumentert seks av syv begivenheter (Begivenhet? Hvor tok jeg det ordet fra? Jeg hadde en gang en telefon som kalte alle hendelser for "begivenhet". "du har 1 begivenhet!" uavhengig av om noen hadde ringt eller den ville oppdateres. Det må komme derfra.) får jeg beskjed om at jeg nå har lastet opp maks antall vedlegg.

Ringer NBK om mail jeg ikke har fått svar på, de har fått den, skjønner ingenting, men er på saken.
Mailer fylket om lite samsvar mellom det som kreves og det som er mulig å levere og de sier de skal se på utlysningsteksten til neste utlysning. Som er om tre år. Gjør fylket oppmerksom på at jeg skjønner utlysningsteksten og gir dem, og søknaden der, opp.
Funderer på å ringe samene men innser at sjansen for at de ikke kommer til å kunne svare er uhorvelig stor.

Samiske kunstnere og forfatteres vederlagsfond vil ha sin søknad sendt i posten.
Smart.

Får vel logge meg inn på altinn og trykke på den "send"-knappen. Så har jeg gjort noe i dag.



Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...