Mann: nøytralt - Kvinne: kvinnelig

I dag markerer vi at det fortsatt regnes som nøytralt å være mann, men bittelitt spesielt å være kvinne.
Jeg tror aldri jeg har hatt mer enn en eneste mannlig leser, så man kan si jeg preker for menigheten, men jeg tror i aller høyeste grad også kvinner trenger å bli minnet på dette. At vi ikke er i mål. Og at å komme i mål ikke er at kjønnene skal behandles på samme måte og at kvinner skal begynneå oppføre seg mer som menn for å bli respektert, men at vi automatisk skal møtes med samme respekt. Og kunnskap.
 
Ok, det var prekenen. Helgen da? Joda, gått på ski, spist boller, prøvd å ordne litt i håndtverkerkaoset der hjemme. Jeg vil fortsatt sette fra meg kaffekoppen på kommoden rett ved siden av sofaen, men der står det en Kenwood Major. Og sånn er det overalt og det blir så rotete i hodet mitt når det er rotetet overalt ellers.
På jobb, joda, går litt bedre, kom ned hit til ett trykk som ble veldig bra over helgen, et som ikke er tørt men ser bra ut, et som kanskje ikke ble bra men såpass lovende at jeg skal prøve igjen.
  



Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...