Men har dere sett!

Jeg har hatt så grusomt lyst på en fridag så lenge men så er det jo så mye folk i huset men i dag kom det ingen snekkere eller elektrikere eller noe, så da bare ble jeg her hjemme, og så har jeg jo hatt så lyst å sy noe, men så er det jo det der at jeg kan jo ikke sy, men så har jeg jo tenkt at jeg har jo sydd åttogførti kofter, noe må jeg da klare å sy, litt har jeg vel skjønt, for eksempel at det er vanskelig å få til armer, så i dag fant jeg fram stoff jeg kjøpte i Stockholm da vi bodde der, og begynte på en jumper til Jendor (som sier genser og ikke jumper i frykt for å ende opp med å si rumper) og vet dere hva? DET ER SYYYYKT MYE LETTERE Å SY EN JUMPER ENN EI KOFTE! 
Par-tre timer og så var den ferdig! Og da hadde jeg endatil laget mønster! 
Det er jo egentlig helt logisk for den består jo av færre deler og mindre pynt, så jeg er kanskje den eneste som er overrasket, men en jumper er liksom mer...fabrikkaktig? Så jeg hadde sett for meg at det skulle være mer pill. Og jeg gjorde jo noen tullfeil og hadde det vært ei kofte så hadde jeg rekka opp og gjort enkelte ting på nytt, men nå sa jeg meg fornøyd med resultatet som et førsteforsøk. 
Og andreforsøket bli jumper til meg selv og nå har jeg lært endel av tullfeilene fra førsteforsøket så dette er jo strålende.

Tenk at jeg kan sy en jumper.

Så ser jeg jo for meg et scenario der Jendor nekter å gå med den, fordi den er...oransj eller for lang eller fuglene SER på hverandre eller noe, og jeg ser jo selv at den er litt stor, og at halslinningen ble litt i videste laget, så jeg får vel omarbeide mønsteret litt, 
og dessverre var en av oppdagelsene i dagens prosjekt at symaskinen som nettopp har vært til reperasjon har samme feil som før reparasjonen, men nå vil jeg sy mer. Fler jumpere for det er det eneste jeg tror jeg klarer lage* mønster til.
 
Kofte- og jumpersyerke. Der har du meg.
 
 
 
 
 


* lage og lage, jeg tar en utslitt jumper og klipper den opp og justerer for størrelsen.

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo, du må absolutt få tilbake knappane - humre og poeng. Ville trykt på begge! :-)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...