Mer!

Jeg vet ikke hvor knappene har blitt av. De der liker- og humreknappene som sto etter innleggene før. Jeg savner dem for nå føler jeg meg så alene.

Jeg har sydd mer! Jeg har liksom bare denne ene modellen, så det blir variasjoner over tema, men når man akkurat begynner å sy og lære seg ting så tror jeg det er lurt å ikke begynne med boblekåpe for eksempel.


Denne her da, sydd i et trikotstoff eller jersey eller hva det heter, kjøpt i Stockholm da jeg bodde der fordi EN DAG skal jeg begynne å sy. Ingen større problemer, men halsen er ikke kjempepen. Den er litt sånn traktaktig for jeg skjønner ikke helt om det holder å bare gjøre halsen mye mindre og så faller den innover? Eller skal jeg sy inn....det jeg har glemt hva heter men det motsatte av kiler?


Og denne her. Sydd av gammel gardin. Masse problemer, for symaskinen, som nettopp har vært på reperasjon for å lære seg å sy sikksakk igjen, vil absolutt ikke sy sikksakk, enda reperatøren sier at det gjør den. Så etter mye omming og mennning endte jeg med å klippe strimler av vlieselin og kante med det. Var litt nervøs for at det skulle ende med at blusen liksom ble hengende på et rammeverk, men det gikk fint. Og så må jeg ha klipt armene med mer sømmigsmonn enn resten, for de passet ikke helt og jeg måtte Tilpasse. Og det kan jeg jo ikke.
Etter at jeg tok bildet har jeg sydd svart ribbestoff på ermene, og jeg funderer på halsen. Vil ikke ha trakt. Vil kanskje ikke engang ha svart ribbestoff. Men vil ha pent.

I dag sa Jendor at den der tukanjumperen jeg har sydd, den blir det ikke aktuelt å gå med i barnehagen. Men han kan ha den på i helgene. 
Selv har jeg på den oransje jumperen i dag, på en vanlig hverdag. Men i motsetning til Jendor treffer jeg jo ikke folk...og i motsetning til Jendor skulle jeg gjerne vist meg fram.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...